Γρανίτα σε ξυλάκι φτιαγμένη με φρέσκα φρούτα και βουτηγμένη στη σαμπάνια.
Η πολυταξιδεμένη και ταλαντούχος Θεσσαλονικιά οινολόγος δίνει νέα πνοή στο επί δεκαετίες παραγνωρισμένο «εθνικό κρασί» μας.
Ταξιδέψαμε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για τον 14ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό της ASI - μια γιορτή του κρασιού και της οινοχοΐας.
Είναι κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ και έχει κάνει τους Νεοϋορκέζους να χάνουν τον ύπνο τους.
Σκέψεις και προβληματισμοί για το μέλλον του κρασιού.
Είκοσι έξι αριστούχοι ανακάλυψαν τη χώρα των γονιών και των παππούδων τους, που γνώριζαν μέσα από διηγήσεις.