Ερευνητές του «Δημόκριτου» κατασκευάζουν μια φορητή συσκευή που θα μπορεί να ελέγχει αν οι τροφές περιέχουν φυτοφάρμακα, αλλεργιογόνα, τοξίνες και σε τι ποσότητες.
Του Δημήτρη Μπιλάλη, αναπληρωτή καθηγητή Βιολογικής Γεωργίας στη Γεωπονική.
Ποιος φταίει, εν τέλει, που η Ευρώπη έφαγε φέτος ακουσίως κρέας αλόγου, με την πεποίθηση πως είναι μοσχαρίσιο;
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας.
Επιλέγουμε συσκευασμένα φιλέτα από επώνυµες εταιρείες, καθότι τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες για την ασφάλεια και την υγιεινή του προϊόντος. Χύμα αγοράζουμε µόνο από κρεοπώλη της εμπιστοσύνης µας, καθώς ενδέχεται οι συνθήκες...