Στην Κρήτη αναβιώνει η αρχέγονη καλλιέργεια του λιναριού, του πιο ανθεκτικού νήματος στη Γη. Το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό, ενώ η απόδοση ανά στρέμμα μπορεί να φτάσει έως και τα 300 ευρώ. Εφόσον στο έδαφος υπάρχει αρκετή υγρασία, η καλλιέργεια...
Ο οδηγός μαγειρικής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, τώρα σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία!
«Ελάτε να δοκιμάσουμε το κρασί του καλοκαιριού!» μας προ-σ-καλεί η Cava Vinifera και διοργανώνει για την Δευτέρα 8 Ιουνίου από τις 7.30 έως τις 10:30 ένα Rose Street Event, στον καταπράσινο ιδιαίτερο χώρο-πεζοδρόμιο, στον αριθμό 317 της Κηφισίας, στην Κηφισιά φυσικά....
Εκτάκτως το Σάββατο με την Καθημερινή ο ενδέκατος τόμος για Ψάρια & Θαλασσινά.
Στο πλαίσιο των Ημερων Γαστρονομίας 2015, η διατροφολόγος Έρρικα Παπαβενετίου θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους πώς να τρέφονται σωστά. Με ένα παραμύθι.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο δέκατος τόμος για το χοιρινό.