Η Μελίνα Σιδηροπούλου γράφει για τα έθιμα, γαστρονομικά και άλλα, της κορφιάτικης Λαμπρής.
Ο πρωταγωνιστής της Καθαράς Δευτέρας γιόρτασε με ένα πλούσιο σαρακοστιανό τραπέζι στο Χαλάνδρι
Σούπες, μεζέδες, σαλάτες, τάρτες, πίτες, κρεατικά και άλλες νόστιμες ιδέες.
«Η συνήθεια να γεμίζουν ένα πουλερικό και να το μαγειρεύουν κρατάει από την αρχαία Ελλάδα. Ο Αθήναιος μιλάει σε κάποιο σημείο για χήνα γεμιστή με φιστίκια»... γράφει ο Γιάννης Λεμονής.
Ακόμα μια λαχταριστή συνταγή από το γιορτινό τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.