Σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από τη θάλασσα οι βιολογικοί αμπελώνες του Μάριου και Σάκη Νικολαΐδη σκαρφαλώνουν στους άνυδρους λόφους των Αβδήρων και δέχονται το δροσερό χάδι του Θρακικού Πελάγους.
Foodie Guide από τον γαστρονόμο / Winter Edition 2017-2018!
Ήρθα για γιαούρτι ταψιού, έφυγα με γίδα βραστή.
Ζαγορίσια μαγειρική χωρίς πίτα δε γίνεται. Γι' αυτό ο Κώστας Τσουμάνης μας ετοίμασε αυτή τη πίτα με ξερά, ψημένα φύλλα. Όλη η γαστρονομία του Ζαγορίου σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στον «Γ» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.
Από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Οποιος τη θεωρεί απλή περίπτωση, απλώς δεν τη γνωρίζει αρκετά. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να τη μάθουμε, να την πιούμε θέλουμε, παγωμένη κατά προτίμηση, στεκόμαστε μόνο σε ό,τι την κάνει περισσότερο απολαυστική.
Ένα κρασί που σαρώνει σε πωλήσεις, δρέπει δάφνες στο εξωτερικό και εκπροσωπεί επάξια τον ελληνικό οίνο.