Μπορούν να έχουν σχέση οι Βόρειοι με τους Νότιους; Ναι, στο τραπέζι. Αυτή είναι τουλάχιστον η πεποίθηση του εστιατόριου Safka που συνδυάζει εδέσματα της Nordic Cuisine με ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, ένα ραντεβού που δίνεται δύο φορές κάθε μήνα.
Τα μυστικά του διάσημου επιδόρπιου οίνου από τον Καναδά, για την παραγωγή του οποίου ο τρύγος γίνεται νύχτα, σε θερμοκρασίες κάτω των -8º C.
Ευφάνταστες νοστιμιές από μικρές βιοτεχνίες, κλεισμένες σε βαζάκια. Για ντιπ, αλείμματα, ως μεζέ ή επιδόρπιο.