Παρουσιάζοντας τη Nespresso expert: εξατομικευμένα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με πρωτο ποριακή σχεδίαση.
Το τελευταίο κείμενο της αγαπημένης μας Εύης Βουτσινά, όπως δημοσιεύτηκε το Δεκέμβρη του 2013 στις Γλυκές Ιστορίες.
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Το χρησιμοποιούμε όπου και το κλασικό σκόρδο αλλά κερδίζουμε διπλάσια αντιοξειδωτική δράση.
Η δημοφιλής μαγείρισσα λατρεύει τις τοπικές συνταγές, θεωρεί τα όσπρια, τα χόρτα και το λάδι τα ατού της ελληνικής μαγειρικής και επιλέγει μικρά μπακάλικα και κρεοπωλεία για τις αγορές της.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Ανακαλύψτε την εξέλιξη στον καφέ.
Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.