Οι ιδανικοί οινικοί συνδυασµοί για το εκλεκτό χιώτικο τυράκι και επίσης για τη φορµαέλα και το ταλαγάνι, που γίνονται ακόµη νοστιµότερα όταν µπαίνουν στο φούρνο, στη σχάρα ή στο τηγάνι.
Προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας σε έξι προτάσεις σερβιρίσματος - μαζί με το οινικό τους ταίρι.
Η Έρη Χατζηφωτίου έφτιαξε πανέμορφα μπισκότα με 2 είδη ζύμης.
Οι πιο λαχταριστοί «μύκητες» γίνονται ακόμα πιο λαχταριστοί με τη γέμιση που σας προτείνουμε.
Ένα ευωδιαστό ματζούνι για να ξεδιψάσουμε. Σερβίρεται κατά προτίμηση σε ψηλό ποτήρι, με πάγο και καλαμάκι.