
Όσοι δεν τρώνε κρέας, τι θα κάνουν την Τσικνοπέμπτη; Αν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, έχουν πολλές επιλογές.
Μετά από αυτή τη συνταγή καταλήξαμε ότι το μπρόκολο και το κουνουπίδι είναι νοστιμότερα ωμά!
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Love is Delicious!
Μια ιδανική πρόταση για πριν ή μετά το shopping ή για ένα διάλειμμα στη βόλτα.
Εxpress cheesecake! Έτοιμο σε 20'. Νόστιμο, γρήγορο και πρωτότυπο.
Στην πλατεία Αμερικής, στη Δροσιά, στο Παλαιό Φάληρο.