Η νοστιμιά του πιάτου θα μας κάνει να ξεχάσουμε την όποια απορία περί ονοματοδοσίας.
Ένα από τα γλυκά πιάτα με κουσκούς που σερβίρονται σε επίσημα δείπνα. Η γλυκύτητά του οφείλεται στην προσθήκη της γευστικής σταφίδας. Περισσότερες συνταγές με την Καθημερινή της Κυριακής 16/10.
Πάρτε έτοιμη, καθαρισμένη και κομματιασμένη, κολοκύθα για μαγειρέματα της στιγμής όπως αυτή η πίτα.
Απολαυστικό και χορταστικό πιάτο με τα οφέλη των οσπρίων και του κοτόπουλου.
«Vegan lovers» και μεγάλο αφιέρωμα στις «Κουζίνες της Ελλάδας»