
Eκλεκτές ελληνικές γεύσεις, σε ευφάνταστες αλλά εύκολες παρασκευές, που θα ενθουσιάσουν την παρέα.
Δεν περιέχει τυριά, μόνο μπέικον και μια κρέμα αρωματισμένη με μοσχοκάρυδο. Φινετσάτη, πεντανόστιμη, ό,τι πρέπει για τα γιορτινά μας καλέσματα.
Ο γαλακτοκόμος Ιωάννης Λιάμπεης στο έργο του «Γαλακτοκομία και τυροκομία μετά εικόνων» (1899) σημειώνει μεταξύ άλλων για την κοπανιστή «ο τυρός ούτος έχει γεύσιν δριμείαν και πιπερίζουσαν, ως εκ των ιδιοτήτων δε τούτων θεωρείται ορεκτικό...
Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.
Μια πρωτότυπη συνταγή που θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για το δημοφιλές όσπριο.