Πανεύκολο γιαουρτοσοκολατένιο γλυκό. Το μόνο δύσκολο είναι η αναμονή μέχρι να το απολαύσετε!
Δροσερό γιαουρτογλυκό για τις απογευματινές μας λιγούρες.
Η Ελληνική Γαστρονομία, στα... φόρτε της!
Ένα από τα πρώτα μούλτι έθνικ εστιατόρια της Αθήνας, που σερβίρει αυθεντικά πιάτα σε «αποικιακή» ατμόσφαιρα.
Όταν η ελληνική κουζίνα αγγίζει την τελειότητα.
Μους ή αλλιώς φράουλα αφρός στο ποτήρι.
Αν και δεν πολυδιαφημίζεται, το φαγητό στο Αθήρι είναι πραγματικά καλό, κάτι που το από-στόμα-σε-στόμα φαίνεται ότι αρκεί για να το κάνει γνωστό.