O σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα.
Πεντανόστιμο κατσικάκι αρωματισμένο με μαρινάδα από μουστάρδα και μάραθο. Θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας.
Το ταχινάτο λαδολέμονο χαρίζει στο φαγητό μια διαφορετική γευστική προσέγγιση στις σουπιές.
Με τη μαρινάδα στα παϊδάκια το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας.
Ο σεφ του Mezzaluna μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το επιτυχημένο «παξιμάδι» του, την δική του εκδοχή της χωριάτικης, που θα συμπληρώσει ιδανικά τα ανοιξιάτικα τραπέζια σου.
Από τις ωραιότερες παραλλαγές των αγαπημένων κεφτέδων με πράσο και γιαούρτι.