Τα αγαπημένα όλων ζυμαρικά γίνονται πλούσια σαλατογεύματα μαζί με λαχανικά εποχής, ελαφριές σος, τυριά αλλά και θαλασσινά.
Σε μισή ώρα τρώμε δροσερή μακαρονοσαλάτα με τόνο.
Ο ξενώνας «Κτήμα Λεμονιές» της οικογένειας Γρυπάρη στην Ανδρο είναι ένας μικρός παράδεισος χαμένος στη βλάστηση.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Για περισσότερα παγωτά (και κάποια πιο light) πατήστε εδώ.
Δροσερό γιαουρτογλυκό για τις απογευματινές μας λιγούρες.
Το απάκι είναι εξαιρετικός μεζές της ορεινής κυρίως Κρήτης, που συνοδεύεται έξοχα με παγωμένη μπίρα.