Ποια τμήματα προσφέρονται για το φούρνο; Η ελιά, η (άκοπη) σπάλα, που μπορεί επίσης να γίνει και ρολό, το καρέ (μπριζολάκια ενωμένα), οι μπριζόλες κόντρα, το ψαρονέφρι, το κότσι και κάποια τμήματα από το μηρό χωρίς κόκαλο (στρογγυλό και κιλότο). Τι...
Είναι αμαρτία να πετάς φαγητό, έλεγε η γιαγιά μου, και είχε δίκιο. Ομως, μερικές φορές δυστυχώς, είναι αναγκαίο, καθώς ακόμη και στο ψυγείο τα μαγειρεμένα τρόφιμα δεν έχουν απεριόριστο χρόνο ζωής και οι τροφικές δηλητηριάσεις συμβαίνουν κυρίως...
Το κρασί της εβδομάδας!