Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...
Κόκκινα ελαφριά κρασιά από την ιδιαίτερη ποικιλία που δανείστηκε το όνομα του όγδοου μήνα του χρόνου. Τα απολαμβάνουμε παγωμένα στους 18° C.
Οι ντόπιοι υπερηφανεύονται πως στο μικρό νησάκι τους δύο νέα παιδιά φτιάχνουν το ωραιότερο παγωτό των Κυκλάδων.
Οι μυστικές διευθύνσεις του Foodie Guide για εκλεκτό φαγητό μετά το μπάνιο στη Μεγαλόνησο. Μερικές ταβέρνες δεν είναι πάνω στο κύμα, αλλά αξίζει να τις επισκεφτείτε.
Για τη φεγγαράδα, τα θάλασσα, τα πεύκα αλλά και ένα ιδιαιτερο μενού γευσιγνωσίας.
Μια αυλή με λεμονιές, νόστιμο φαγητό και βαβούρα από τις χορτασμένες παρέες, στο Ηράκλειο Κρήτης.