
Φτιάχνουμε ένα γρήγορο λάδι δεντρολίβανου, προσθέτουμε μουστάρδα και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με την αρωματική σάλτσα τις πατάτες μας.
Η ομορφιά της λιτότητας... Το κάλλος της Ελλάδας... Το λάδι και το αλάτι.
Ένα σαλατοφαγητό, εύκολο, χορταστικό και άκρως απολαυστικό.
Νόστιμη, χορταστική και ιδανική για μπίρα...
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Μια οικογενειακή ψησταριά με παϊδάκια που κλέβουν την παράσταση.
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αικατερίνης Αναπλιώτου.