Το να ταξιδεύεις και να δοκιμάζεις τα φαγητά κάθε περιοχής είναι υπέροχο, σαν να γεύεσαι τον ίδιο τον τόπο όπου βρίσκεσαι.
Εξωτικές γεύσεις από τη Ναμπέλ της Τυνησίας.
Η πικάντικη σάλτσα μουστάρδας ταιριάζει απόλυτα με την γεύση του φρέσκου κολιού.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Μπορείτε να συνοδέψετε το «εξοχικό» κοτόπουλο με ένα δροσερό φρουτώδες και αρωματικό merlot.
Mια εξωτική νότα στο καθημερινό μας τραπέζι με μια γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι.
Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Όσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές.