
Θαλασσινοί μεζέδες και ψάρια, ούζο και τσίπουρο, τιμές φιλικές. Πάμε Γλυφάδα;
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, δύοσμο, βασιλικό ή άνηθο και σερβίρουμε με ψωμί και βαρελίσια φέτα.
Μια συνταγή για διαφορετικά γεμιστά, μόνο με πιπεριές, με κουσκούς αντί για ρύζι, και με συ-ντο-μό-τα-το ψήσιμο.
Στον κυματοθραύστη του «Κιματοθραύστη», δηλαδή στην βιτρίνα-μπουφέ του, θα βρεις μαγειρευτά, κρεατικά και σαλάτες. Διάλεξε το πιάτο σου και ξεκίνα να γεμίζεις.
Λες να σταματήσουμε το μαγείρεμα και να αρχίσουμε το... κουσκούς;
Δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο κεφτέ!