«Γεννημένος έμπειρος» στο θέμα του φαγητού δηλώνει ο γνωστός Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης. Εχει, μάλιστα, να το λέει: οι φίλοι του τον αγαπούν και για τη μαγειρική του.
«Νόστιμες» διευθύνσεις που θα μας σώσουν τις δύσκολες στιγμές που θα βρεθούμε στο κέντρο της Αθήνας.
Μαζί με τον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/09.
Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...