Οι τραγανές μπρουσκέτες συνδυάζονται τέλεια με ένα ζεστό πιάτο αλλά οι συγκεκριμένες μόνες τους με το σαλατικό τους, συνθέτουν ένα καλό μεσημεριανό, έτοιμο σε μόλις 15΄!
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης μάς υποδέχτηκε στο εργαστήριό του στο Χαϊδάρι, όπου μας ετοίμασε βήμα-βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά των ζαχαροπλαστείων «Σοκολάτα».
Να ένας πρωτότυπος τρόπος να σερβίρουμε το πεντανόστιμο όσπριο.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα χόρτα εποχής της αρεσκείας μας, όπως επίσης και πατάτες που θα έχουμε προηγουμένως βράσει ή τηγανίσει.