«Τα φασόλια που, όταν είναι νωπά, τα λέµε χάντρες, τα κόκκινα µε τις άσπρες γραµµές, στη Γορτυνία τα λένε λόµπες, όταν είναι ξερά. Τη συνταγή µας την έδωσε η κ. Ξένη Σπαράγγη. Οταν τέλειωναν τα µικρά κρεµµύδια του στιφάδου, έβαζαν µεγάλα κρεµµύδια σε...
Γρήγορη συνταγή για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους.
Χτυπάμε τα αυγά, ψιλοκόβουμε τη σελινόριζα, το λάχανο και τα καρότα και ψήνουμε την πιο νόστιμη χειμωνιάτικη ομελέτα στο φούρνο μας.