Υπέροχο και ανοιξιάτικο επιδόρπιο από τον Τάσο Τυρανόπουλο.
Η γαστρονομική έκπληξη του Ξινού Νερού.
Τυπικό αγγλικό γλυκό με μπανάνες και ζαχαρούχο γάλα.
Η παραδοσιακή νουγκατίνα μετατρέπεται σε ένα γρήγορο επιδόρπιο που μπορεί να συναρμολογηθεί και τελευταία στιγμή.
Χάρη σε έναν φαφούτη βασιλιά του 18ου αιώνα απολαμβάνουμε σήμερα ένα μεθυστικό γλυκό. Οι μεταβολές που υπέστη στο μεταξύ ήταν μόνο προς το καλύτερο.
Όταν χτυπάμε σαντιγί, προσέχουμε να μην ξεχαστούμε γιατί μετά από κάποια ώρα η κρέμα γάλακτος κόβει. Θα αρχίσει δηλαδή να κιτρινίζει, να συρρικνώνεται και να διαχωρίζεται το βούτυρο από το γάλα. Αν συμβεί αυτό και το προλάβουμε σε αρχικό στάδιο...