Δοκιμάστε το σε λαχανοσαλάτα, για μαρινάρισμα κοτόπουλου ή χοιρινού αλλά και ως σάλτσα σε ψητά κρεατικά.
Το πεντανόστιμο μαλάκιο σε μια ξεχωριστή σαλάτα με εξωτική χροιά.
Το έντονο άρωμά του σέλινου «καθορίζει» πολλά χειμωνιάτικα φαγητά, μεταξύ των οποίων η φασολάδα, το χοιρινό πρασοσέλινο και ένα σωρό σούπες. Πολλοί είναι όμως εκείνοι που δεν το πολυσυμπαθούν, αρκετοί αυτοί που το απεχθάνονται. Καλές...
Ένα χειμωνιάτικο λαδερό, νόστιμο και διαφορετικό.
Έχει λίγο κόπο παραπάνω στην προετοιμασία των υλικών, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει…
Ο Κλεομένης Ζουρνατζής μαγειρεύει αποκλειστικά για το γαστρονόμος online.