
Ένα από τα «υποχρεωτικά» ή αλλιώς must εστιατόρια της πόλης.
Τo ψητοπωλείο-μαγειρείο του πολύπειρου σεφ Κώστα Συντάκα.
Κάθε τουρίστας και ντόπιος στην Κίμωλο περνάει τουλάχιστον μία φορά τη μέρα από το καφενείο του Μποχώρη στo χωριό για πρωινό, μπίρα, καφέ ή φαγητό.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...
Στην καλοκαιρινή αυλή της «Θάλειας» οι γεύσεις και οι μυρωδιές σε περιτριγυρίζουν υπέροχα.
Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι: «Μαγειρεύω με μπαχαρικά». Δεκάδες μυστικά, εκατοντάδες συνδυασμοί, μοναδικές συνταγές.
Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και ιδιαίτεροι μεζέδες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τσε, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο Ηράκλειο.
Το να κοτσάρουμε παντού και πάντα µια επώνυμη γαλλική, βελγική ή ελβετική δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουμε γι’ αυτήν.