Και πεντανόστιμο και λάιτ το σουφλέ που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου.
Σουφλέ καλοκαιριάτικα; Κι όμως. Είναι τόσο απλό και γρήγορο που θα το φτιάχνεις όλες τις εποχές. Τώρα, με μια ντομάτα σαλάτα στο πλάι.
Τα φρέσκα ανοιχτόχρωμα Μοσχάτα κρασιά είναι ιδανικά για να συνοδεύουν φρούτα, τάρτες και ελαφριά γλυκά, κρέμες και μπαβαρουάζ, αλλά και μερικά σχετικά ήπια «μπλε» τυριά. Τα Μοσχάτα που είναι μεν από ώριμο τρύγο, αλλά δεν έχουν υποστεί...
67 υπέροχες, δοκιμασμένες συνταγές από τον Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του περιοδικού. Με τι να ξεκινήσετε; Με τα γλυκά του αφιερώματος φυσικά: φράουλα με σοκολάτα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Πολτοποιούμε 4 αυγά και προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι ροκφόρ ή γκοργκοτζόλα (λιωμένα με το πιρούνι) και 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό. Δοκιμάζοντας προσθέτουμε ό,τι χρειάζεται. Θα ταίριαζε να προσθέσουμε και λίγο λεμονοχυμό. Μπορούμε να...
Σήμερα, όπως και κάθε μέρα άλλωστε, μαγειρεύουμε για τους αγαπημένους μας αυτό το υπέροχο σουφλέ.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο κοκκινοπίπερο και σερβίρουμε...