Η δημοφιλής μαγείρισσα λατρεύει τις τοπικές συνταγές, θεωρεί τα όσπρια, τα χόρτα και το λάδι τα ατού της ελληνικής μαγειρικής και επιλέγει μικρά μπακάλικα και κρεοπωλεία για τις αγορές της.
Στάθης, 12 χρόνια μανιταροσυλλέκτης έμπειρος, βγαίνει για «κυνήγι» τρούφας με το εκπαιδευμένο λαμπραντόρ του.
Εκφραστικά πλούσια κόκκινα κρασιά, με αρώματα δαμάσκηνου, ντομάτας, βοτάνων, καπνού, από μία από τις μικρότερες αμπελοοινικές ζώνες της Ελλάδας.
Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Λάδια, ελιές και αρτύματα, απ’ όλη την Ελλάδα
«Τυρί; Σοκολάτα; Εγώ θέλω και τα δύο!» Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Curds & Whey.