Τρίτη και καλλίτερη χρονιά φέτος για τα βραβεία του Γαστρονόμου Κύπρου, που αν και νεοπαγή έχουν καταφέρει ήδη να θεωρούνται «θεσμός» από τον κλάδο των τροφίμων στην Κύπρο, και όχι μόνο από αυτόν.
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο καλτ μαγαζί στην Αθήνα.
Μεξικό χωρίς το εθνικό του κοκτέιλ γίνεται; Από τις 27/11 μαθαίνουμε τα μεξικάνικα γαστρονομικά μυστικά στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Μεξικό».
Λάδια, ελιές και αρτύματα, απ’ όλη την Ελλάδα
Οικογενειακό μεξικάνικο φαγητό στο φούρνο.