Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.
«Vegan lovers» και μεγάλο αφιέρωμα στις «Κουζίνες της Ελλάδας»
Αρωματικό πιάτο με πλούσιο χρώμα που είναι έτοιμο σε 30΄.
Διαλέγουμε φιλέτο από στήθος ή, προτιμότερο, από μπούτι κοτόπουλου που είναι πιο ζουμερό. Αν θέλουμε χοιρινό, ζητάμε ένα τρυφερό κομμάτι, χωρίς κόκαλο (από λαιμό, σπάλα, κιλότο ή πανσέτα). Το κρέας πρέπει να είναι κομμένο σε μικρά κομμάτια, κόντρα...