Η οικογένεια Μπακούλα δεν μετράει προβατάκια λόγω αϋπνίας, αλλά για να υπολογίσει πόσο γάλα θα εξασφαλίσει για τα εκλεκτά προϊόντα της, με το παγωτό να πρωτοστατεί.
Παγωτό ημέρας φτιαγμένο σύμφωνα με οικογενειακή ιταλική συνταγή του μαέστρου τζελατιέρη Stefano Palmos. Ή αλλιώς, απίθανο φρέσκο τζελάτο στην λεωφόρο Αλίμου.
Το «Sweet Cup» σερβίρει ολόφρεσκα κεκάκια στο Ρέθυμνο.
Παγωτά, με το κατάλληλο οινικό ταίρι, μας προσφέρουν έντονες γαστριμαργικές συγκινήσεις.