Ολοι περιμένουν με αγωνία την εποχή της φράουλας και επιτέλους ήρθε. Oμως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε προτού αγοράσουμε το αγαπημένο μας φρούτο.
Μια δροσερή πρόταση από τις ανοιξιάτικες συνταγές των Γλυκών Ιστοριών Απριλίου που κυκλοφορούν στα περίπτερα.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Ο σεφ Θεοφάνης Στάθης είναι περήφανος με τα πιάτα του, που θα σερβιριστούν απόψε το βράδυ στο Karavi.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.