Οι νικητές του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος της Μαρινόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Ξεκίνησαν τα λάχανα και άρα και οι ωραίες, πικάντικες σαλάτες που τα εμπεριέχουν. Ιδού μια σπέσιαλ εκδοχή.
Ψαροφαγία περιωπής με δυο-τρεις απλές κινήσεις.
Με λίγα υλικά φτιάχνουμε στα γρήγορα ένα νόστιμο σάντουιτς.
Επιλέγοντας καλής ποιότητας υλικά, ακόμη κι ένα ταπεινό σάντουιτς μπορεί να γίνει γαστρονομική εμπειρία.
Αν και το πιο συνηθισμένο είναι τα λαδερά γεμιστά, γίνονται συχνά και με κιμά, τον οποίο συνήθως τσιγαρίζουν πριν τον ανακατέψουν με τα υπόλοιπα υλικά. Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τσιγαρίσουμε 250 γρ. διπλοαλεσμένο μοσχαρίσιο κιμά με 2...