Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Το πρώτο Ασύρτικο με φυσαλίδες είναι γεγονός!
Μια επίσκεψη στην ιστορική αμερικάνικη πόλη.
Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS πιστοποίησε την εταιρεία Navarino Icons για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης τροφίμων.
Tο αγαπημένο γλυκό κρασί των Βυζαντινών και των Φράγκων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στο ξενοδοχείο «Κινστέρνα», στη Μονεμβασιά, έγινε η επίσημη παρουσίαση και δοκιμή του. Ο «Οινοχόος» ήταν εκεί.
Στην ατμοσφαιρική αυλή του The Margi Hotel στο Λαιμό Βουλιαγμένης απολαμβάνουμε ένα δείπνο αξιώσεων – με το ανάλογο κόστος.