Γραβιέρα, αρσενικό, τσιμενοτύρι, μητάτο, βλαχοτύρι και άλλα εκλεκτά της ελληνικής τυροκομίας.
Ξύγαλο, φέτα, κασκαβάλι, σέλιανη και άλλα τυριά για το γιορτινό μας τραπέζι.
Για να τρίβεται το τυρί πιο εύκολα, ένα καλό κόλπο είναι να κόψουμε το κομμάτι που θέλουμε να τρίψουμε και να το βάλουμε πρώτα στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο σκληρό και έτσι δεν σπάει ούτε λιώνει.
Ένα νέο ντελικατέσεν στην Κηφισιά μας περιμένει για σάντουιτς και καφέ το πρωί, αλλά και για γλυκά Au Delicieux, τερίνες, καπνιστό σολομό Νορβηγίας και άλλες ντελικατέτσες.