Δοκιμάζουμε 6 κρασιά από το οινοποιείο και προτείνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς για να τα απολαύσουμε.
Ένα bar-restaurant με ανέλπιστα καλό φαγητό και εξαιρετικά κοκτέιλ.
Είναι το επίσημο όνομα για το πιο απλό κοκτέιλ: «βότκα-πορτοκάλι». Η διαφορά είναι στον φρεσκοστυμμένο χυμό, που αναβαθμίζει το αποτέλεσμα.
Κλασικότερο των κλασικών αυτό το κοκτέιλ. Ας μάθουμε, λοιπόν, κι ένα κλασικό κόλπο των μπάρμεν με φλούδα πορτοκαλιού.
Γρανίτα σε ξυλάκι φτιαγμένη με φρέσκα φρούτα και βουτηγμένη στη σαμπάνια.
Το Bloody Mary θεωρείται το κλασικό κοκτέιλ για ένα hangover.