Όταν μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια συνήθως αποκτούν ένα σκούρο, μάλλον άσχημο χρώμα στο μαγείρεμα. Για να το αποφύγουμε δοκιμάζουμε κάτι απλό: Ρίχνουμε 1 - 2 κουτ. γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα όπου μαγειρεύονται τα κρεμμύδια....
Θαλασσινοί μεζέδες και ψάρια, ούζο και τσίπουρο, τιμές φιλικές. Πάμε Γλυφάδα;
Λεμονάτο, κρασάτο, καππαράτο και μαϊντανάτο. Ένα εσκαλόπ να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, δύοσμο, βασιλικό ή άνηθο και σερβίρουμε με ψωμί και βαρελίσια φέτα.
Με μια ντοματοσαλάτα και ρετσίνα στα ποτήρια είμαστε έτοιμοι...
Θαλασσινή μεζεδοκατάσταση σε μια εξαιρετική ταβέρνα στο Κερατσίνι.
Δροσερό, ελαφρύ και απολαυστικό κοκτέιλ με γεύση ανανά.
Η Εύη Βουτσινά γράφει για τα... οικογενειακά του πιο δημοφιλούς λαχανικού του καλοκαιριού.