O πικάντικος και καυτερός μεζές της σαλονικιώτικης κουζίνας, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Από τα αγαπημένα μου γλυκά η κρέμα κατσαρόλας...
Στην τέταρτη θέση της διεθνούς παραγωγής οίνου πλέον, η «χώρα των καγκουρώ» συγκαταλέγεται στη λίστα με τους κορυφαίους οινογαστρονομικούς προορισμούς του πλανήτη.
Η μικροζυθοποιία του Σοφοκλή Παναγιώτου, στο Ωρολόγιο Αυλώνα, φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά.
Εφοδιαζόμαστε με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το bbq, από μπαλτάδες και σούβλες μέχρι τρυπητά τηγάνια και πλάκες ψησίματος.
Συνταγές της στιγμής που συνοδεύουν άψογα ένα ξηρό αφρώδες κρασί.