Το εθνικό μας τυρί σε μία από τις νοστιμότερες εκδοχές του από ένα οικογενειακό τυροκομείο στο Μαρκόπουλο.
Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως, ένα. Ο Λευτέρης Γεωργιάδης έκανε µια µεγάλη επένδυση, αλλά το αποτέλεσµα τον δικαίωσε.
Για να μην «κολλάνε» τα ημίσκληρα και σκληρά τυριά στον τρίφτη, τον περνάμε προτού τον χρησιμοποιήσουμε με ένα πινελάκι με λίγο λάδι.
Δύο έμπειροι Σαλονικιοί μπακάληδες φέρνουν πολίτικες και άλλες λιχουδιές που ξεχωρίζουν.
Γρήγορη λιχουδιά για όλες τις ώρες...
Ο συγγραφέας και food writer ετοιμάζει ένα μενού με γεύσεις και αρώματα από την ιδιαίτερη πατρίδα του.