Ρακάδικο πολυτελείας με ταυτότητα. Ο Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του περίφημου μάγειρα, υπογράφει το μενού.
Μια συνταγή για διαφορετικά γεμιστά, μόνο με πιπεριές, με κουσκούς αντί για ρύζι, και με συ-ντο-μό-τα-το ψήσιμο.
Σας δίνουμε τη βασική συνταγή, την οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε με τα υλικά της αρεσκείας σας.
Ενα εξαιρετικό τυρί, που θυμίζει φέτα, είναι το καλαθάκι της Λήμνου, προϊόν ΠΟΠ. Από τα εκλεκτότερα, αυτό που παράγουν οι αφοί Χρυσάφη.
Ζυμαρικά και φασολάκια σε ένα πιάτο; Ναι, αν η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου.
Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε το εθνικό μας τυρί... σάλτσα. Εντυπωσιάστε βάζοντάς την σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά αλλά και σε λαδερά.
Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 13 πρωτότυποι, λαχταριστοί τρόποι να τα μαγειρέψουμε. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.