
Από το 1947 παράγει οίνους υψηλής ποιότητας, που διακρίνονται και αποτελούν πρεσβευτή της χώρας µας στις αγορές του εξωτερικού.
Ο Πάρις Σιγάλας στήριξε όσο λίγοι τη σπάνια ερυθρή ποικιλία της Σαντορίνης, η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια κινδύνευε με αξαφάνιση. Και δικαιώθηκε.
Η Αναστασία Φράγκου μετέτρεψε το οικογενειακό πατητήρι στη Ραφήνα, σε σύγχρονο οινοποιείο, μπήκε «στην περιπέτεια του εμφιαλωμένου», και παρά τις δυσκολίες, δεν το έχει μετανιώσει...
Με αφορμή το καινούργιο κατάστημα της «Σοκολάτας» στη Γλυφάδα δοκιμάζουμε τις νέες της δημιουργίες.