Ένα πολύ ενδιαφέρον μεζεδάκι... φούλ του τυριού.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Η alfa παρουσιάζει την πρώτη παραδοσιακή Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης.
Μελέτες συμπεραίνουν, επιστήμονες διαφωνούν και ο πόλεμος ανάμεσα στο συμβατικό και το βιολογικό γάλα φαίνεται πως μόλις άρχισε.
Κράτος εν κράτει η Κρήτη, θα μπορούσε άνετα να ζήσει μόνο από τα προϊόντα της. Και τι προϊόντα: γραβιέρα που συγκρίνεται μόνο με τα καλύτερα τυριά στον κόσμο, άγρια βότανα και χόρτα σαν το σταμναγκάθι και τους σκόλυμπρους, μέλι, αλλαντικά, και,...
Κάτι ανάμεσα σε grog και σε eggnog με μπόλικες θερμίδες.
Η Ρούμελη με τα τυριά της και το ξεχωριστό γιαούρτι της, η Εύβοια με τα δαμάσκηνα και τα σύκα της, αλλά και τις νέες ελπιδοφόρες επιχειρήσεις με επιτυχημένα προϊόντα, όπως τα μανιτάρια της «Δίρφυς» και η μπίρα «Septem»: όλα χωράνε στο γιορτινό μας...