Μια τάρτα γιαουρτένια, αλλιώτικη από τις άλλες!
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
Κοτόπουλο γεμιστό με χόρτα εποχής. Το φανταζόσουν;
Μαγειρευτά το μεσημέρι, ψητά το βράδυ και πάντα αυθεντικά κρητικά πιάτα με πρώτες ύλες φερμένες από το μεγάλο νησί.
Το καθιερωμένο κυριακάτικο αρνάκι στη γάστρα εμπλουτίζεται με φθινοπωρινά λαχανικά και ντύνεται με ένα μείγμα από σουσάμι και μουστάρδα.
Ενα υπέροχο κυριακάτικο brunch...