Μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Ναι, αρχίζουν επιτέλους οι «Γλυκές Αλχημείες» στον ΣΚΑΪ.
Λίγα λόγια για την ιστορία των κουλουριών και των μπισκότων, με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Δύο συντάκτες, δύο διαφορετικές γνώμες. Αυτή την εβδομάδα για το ολοκαίνουριο στέκι της πλατείας Αγ. Ειρήνης.
Τρούφες και κεράσματα, εύκολα σοκολατάκια, γλυκά με ελληνικό άρωμα, σπιτική τζιαντούγια, τούρτες με γκοφρέτες περιπτέρου και όλες οι νέες τάσεις σε επίσημη «πρώτη».
Το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Ζακύνθου εμμένει στην καλή πρώτη ύλη και τους ιντριγκαδόρικους γευστικούς πειραματισμούς.
Σε αυτό το τεύχος προσπερνάμε τα ανώδυνα κέικ, που προορίζονται να συνοδεύσουν τον καφέ, και επιλέγουμε όσα έχουν τα φόντα να βγουν σε γιορτινή πιατέλα.
Λαχταριστό street food περιωπής στην καρδιά της «νέας» Γλυφάδας.