
Ντομάτα μαζί με πορτοκάλι; Δοκιμάστε το και θα δείτε...
Απίθανος συνδυασμός, απαράμιλλη νοστιμιά. Τολμήστε τη!
Συνοδεύουμε με μια δροσερή μαρουλοσαλάτα και μπόλικο ψωμί.
Ένας φούρνος που ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα του και μια καλή αφορμή να εκδράμουμε στο Μαρκόπουλο.
Στην ορεινή Φθιώτιδα οι βιοκαλλιεργητές Μαρία Χαν και Δημήτρης Παπαϊωάννου παράγουν λάδι, ελιές και προϊόντα ελιάς που έχουν βραβευτεί και στο εξωτερικό για την ποιότητά τους.