Λίγη κανέλα στη σάλτσα του κιμά και αυτή η πινελιά με το σκορδάτο γιαούρτι και την πάπρικα απογειώνουν την κλασική μακαρονάδα.
Μελωμένο και ζουμερό, γρήγορο και ιδιαίτερο το σημερινό μας φαγητό. Δίπλα του ταιριάζει ένα αφράτο μπασμάτι.
Μια παλιά αντικερί στην Πλάκα αλλάζει χέρια μεταμορφώνεται σε κομψό εδεσματοπωλείο με εκλεκτά, κυρίως ελληνικά, προϊόντα.
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει ένα εξαίσιο μαγειρευτό μοσχάρι. Χάρμα ιδέσθαι και γεύεσθαι.
Την ετοιμάζουμε από την προηγουμένη και τη σερβίρουμε δροσερή την ημέρα της γιορτής με γιαούρτι και «φυλλαράκια» άνηθου.
Εύκολο αλλά και εντυπωσιακό το κύριο πιάτο της γιορτής, σκέτο λουκούμι.
Η Εύη Βουτσινά φουρνίζει κεφτέδες ιδιαίτερους και λαχταριστούς.
Το ρύζι απογειώνεται με την προσθήκη των άγριων μανιταριών. Να κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι μας.