Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτές πρώτες ύλες και την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου.
Το είδος: Προτιμάμε λευκή, επεξεργασμένη ζάχαρη και όχι ανεπεξέργαστη (καστανή), γιατί μπορεί να δημιουργήσει κρυστάλλους. Επίσης, αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ζάχαρες με πηκτίνη που κυκλοφορούν στο εμπόριο και προορίζονται για...
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου-μνημείου στην παλιά πόλη της Καβάλας, με τη γοητευτική θέα και την ανατολίτικη αύρα, προσφέρεται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Πολλές φορές, μια απροσεξία κατά την αποστείρωση ή το γέμισμα των βάζων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα γλυκά και στις μαρμελάδες μας. Προβλήματα μπορεί επίσης να προκληθούν αν η συνταγή περιέχει περισσότερη ή λιγότερη ζάχαρη από το...
Ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο εστιατόριο στην Πάτμο προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, με όχημα την ευρεία ποικιλία των παραδοσιακών προϊόντων που χρησιμοποιεί.
Με την απαλή γεύση και τη μαλακή υφή του, παίζει σε πολλά ταμπλό, ταιριάζοντας με λευκά, ερυθρά και γλυκά κρασιά.