Νούγιες, pad thai και πολύ κάρδαμο στο νέο ταϋλανδέζικο των Κάτω Πετραλώνων.
Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Δύο φεστιβάλ γαστρονομικού περιεχομένου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τις επόμενες ημέρες.
Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Ηδη μερικές χιλιάδες φιάλες Santorini Assyrtiko και Santorini Nykteri της Santo Wines (πρόκειται για τον τοπικό συνεταιρισμό που αντιπροσωπεύεται από την Tσάνταλης) έχουν παραδοθεί στην Ιαπωνία.