Ένας τρόπος για να καταλαβαίνουμε πότε το κοτόπουλο ή η γαλοπούλα μας έχουν ψηθεί είναι ο ακόλουθος: κόβουμε την πέτσα, αν δεν την έχουμε ήδη αφαιρέσει πριν το μαγείρεμα, στο σημείο όπου το μπούτι ενώνεται με το στήθος. Τρυπάμε με ένα πιρούνι το...
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.
Έθνικ γεύσεις με ιδιαίτερη έμφαση στον αμερικανικό Νότο στην οδό Αιόλου.
Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.