Μεζές απ’ τους λίγους ο σημερινός, με το τυρί να γίνεται σαν κρέμα από το τηγάνισμα.
Μεζεκλίκια θαλασσινά κι ένα σωρό άλλα νόστιμα, αγναντεύοντας το Καμίνι και τη θάλασσα.
Τα φρέσκα ανοιχτόχρωμα Μοσχάτα κρασιά είναι ιδανικά για να συνοδεύουν φρούτα, τάρτες και ελαφριά γλυκά, κρέμες και μπαβαρουάζ, αλλά και μερικά σχετικά ήπια «μπλε» τυριά. Τα Μοσχάτα που είναι μεν από ώριμο τρύγο, αλλά δεν έχουν υποστεί...
Οι μαγείρισσες Νίκη Τρέσσου κι Ευδοκία Φυλακούρη ξεφουρνίζουν μια νοστιμιά απ’ τις λίγες. Στο πλάι δεν χρειάζεται παρά μια απλή σαλάτα.
Εύκολο, νόστιμο και... «χαμαιλεοντικό» φαγητό η στραπατσάδα (βλ. και καγιανάς), φτιάχνεται με τα ζαρζαβατικά κάθε εποχής, με ή χωρίς τυρί, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με, με, με... Η καλοκαιρινή, «ντοματένια» εκδοχή του, από τις πιο...