
Το 50% της τροφής παγκοσμίως παράγεται από γυναίκες, παρότι δεν κατέχουν γη και δεν έχουν πρόσβαση σε πιστώσεις.
Η ιστορική ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές εξακολουθεί να σερβίρει εξαιρετική ψαρόσουπα, και όχι μόνο.
Διάσημες ποικιλίες εγκλιματίζονται στα ελληνικά αμπελοτόπια και δίνουν 11 εξαιρετικά κρασιά.
Έχουμε εθιστεί στην ομοιομορφιά, ακόμα κι όταν αγοράζουμε κολοκυθάκια και πορτοκάλια; Αν δεν θέλουμε να πεινάσουμε, καιρός να αλλάξουμε συνήθειες.
Φρουτώδη λευκά, στιβαρά κόκκινα, δροσερά ροζέ, παιχνιδιάρικα αφρώδη και γλυκά.
Ο Θεσσαλονικιός οινολόγος και συνιδιοκτήτης του Κτήματος Άλφα μάς μιλάει για τις μεγάλες εξαγωγικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες οινοποιοί σε καιρό κρίσης και εξηγεί γιατί τέλειο κρασί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει...